Dakwerken

Wij zijn tevens gespecialiseerd in het aanbrengen en vervangen van vele soorten dakbedekking. Wij werken uitsluitend met de beste materialen zodat u gegarandeerd bent van een kwalitatief resultaat. Dakbedekking kan op veel manieren: kunsstof, zink of bitumineuzen. De meeste daken zullen met de bitumineuze dakrollen gebrand worden in twee lagen. Een onder laag en een toplaag wel te verstaan.

Dakbedekking bestaat uit een beschermende laag om ervoor te zorgen dat uw dak tochtvrij, waterdicht en sneeuwdicht is. Welke materialen u hiervoor gebruikt hangt compleet af van de situatie. Het kan namelijk gaan om een plat of hellend dak, de ligging van uw woning speelt hierin mee maar ook de oppervlakte bepaalt deels voor welke toepassing er wordt gekozen.

Wij adviseren u graag over de juiste toepassing van dakbedekking voor uw woning of bedrijfspand.

De juiste keuze heeft te maken met een aantal verschillende factoren. Zo is het belangrijk om te bekijken of er veel zon op dak staat waardoor de temperatuur zal stijgen.

Ook zijn er daken met aparte vormen waarbij een hogere flexibiliteit van het materiaal nodig is. De juiste keuze zorgt voor een langere levensduur van uw dakbedekking.

Persoonlijk advies?

Wilt u persoonlijk advies voor de beste oplossing in uw woning? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen uw graag!

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen