Badkamers en sanitair

Bent u toe aan een nieuwe comfortable en smaakvolle badkamer? Wij hebben jarenlange ervaringen met het uittekenen en plaatsen van nieuwe badkamers. Onze dienstverlening dekt alle facetten van een nieuwe badkamer zoals uitgebreid advies, verzorging van verwarming en elektra. Indien gewenst kunnen wij u in diverse showrooms informeren over de vele mogelijkheden om uw droombadkamer te realiseren.

Vooraf aan de verbouwing van uw badkamer nemen wij uitvoerend de tijd om samen met u het gewenste resultaat vorm te geven. Hierbij worden alle facetten uitvoerig besproken zoals ruimtelijke indeling, kleuren en materialen maar ook uiteraard de gewenste sanitaire voorzieningen.

Na het volledig in kaart brengen van uw wensen en verwachtingen voorzien wij u van een nauwkeurige offerte op maat.

Vrijblijvende offerte of meer informatie?

Bent u van plan uw badkamer te renoveren of wellicht enkele sanitaire voorzieningen te vernieuwen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en voorzien van een offerte op maat.

Kwaliteit en afwerking

Kwaliteit en afwerking zijn essentieel voor het optimaal kunnen genieten van een fraaie badkamer. Naast de visuele afwerking van uw badkamer elementen is het wel zo prettig om te weten dat de techniek met grootste zorg is verzorgd en gemonteerd.

Wij hanteren voor ieder project een zeer hoge kwaliteitsnorm waardoor u kunt vertrouwen op het beste resultaat. Graag vertellen wij u hier meer over een persoonlijke advies gesprek. Tijdens dit gesprek brengen wij uw wensen in kaart en geven wij advies over onder andere materiaal keuzes en de indeling van uw nieuwe badkamer.

Persoonlijk advies?

Wilt u persoonlijk advies voor de beste oplossing in uw woning? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen uw graag!

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact opnemen