Storing melden

Preventief jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat storingen en onnodige reparaties uitblijven. Indien je toch onverhoopt een cv-ketel storing hebt staat onze storingsdienst voor je klaar om het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. Vul het formulier in en één van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Let op; in sommige gevallen kan een storing worden verholpen door je cv toestel eenvoudig te resetten. Lees hieronder verder.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

CV-ketel reset uitvoeren

Voer de volgende stappen uit alvorens u ons benadert. Een simpele reset van uw CV toestel biedt in veel gevallen al een oplossing.

  • Maak het display zichtbaar

    Bekijk waar het bedieningspaneeltje op je cv-ketel zich bevindt en zorg dat je bij de knoppen kunt.

  • RESET DE CV-KETEL

    Houdt de reset knop minimaal 2 seconden ingedrukt totdat de cv-ketel zichzelf opnieuw opstart. Je hoort het toestel opnieuw aanslaan.

  • STORING NOG ZICHTBAAR?

    In veel gevallen is de storing na een reset verholpen. Wordt de storing wederom weergegeven? Noteer de code en vul het storingsformulier in. Uiteraard kun je indien gewenst ook telefonisch contact opnemen.